Boeketten

Boeketten die je lang bij blijven

Een goed boeket blijft niet alleen lang vers op de vaas, maar blijft ook lang hangen in de herinnering van de ontvang(st)er. Zo’n boeket is vaak een blijk van waardering of gewoon om iemand te verrassen met een lekker geurende en mooi samengestelde bos bloemen. Voor zo’n boeket zit u helemaal goed bij De Zwaan Bloemen & Decoratie.

Inkoopbeleid

“WIj kopen rechtstreeks van bekende kwekers op de veiling. Die bloemen zijn echt vers, dat controleer ik ter plekke en ik kies bewust voor die kwaliteit. Bij een groothandel kunnen ze zomaar twee, drie of vier dagen in een koelcel gestaan hebben. Die gaan natuurlijk sneller achteruit. Bij ons heb je echte versheidsgarantie op de bloemen.” Anne Wietse Hofstee.


Een boeket bloemen wordt altijd gewaardeerd

Iedereen is blij met een boeket bloemen. Of je nu voor je rijbewijs geslaagd bent of een ander diploma hebt gehaald, jarig bent of 5 jaar getrouwd… Of je vriendin nu verhuisd is of een nieuwe baan heeft… er zijn heel veel goede redenen voor een mooi boeket bloemen. En die haal je natuurlijk bij een van onze bloemenwinkels in Appingedam!