Bloemenwinkels

Twee bloemenwinkels in Appingedam

Onze bloemenwinkels zijn altijd bij u in de buurt. Of u nu naar Overdiep gaat of naar het centrum, u kunt bij ons terecht voor een mooie bos bloemen of een fraai boeket. Ook voor planten en trendy decoraties met bloemen of planten en bijvoorbeeld verlichting kunt u goed bij ons terecht. In onze winkels staan creatieve mensen voor u klaar om u te helpen en met raad en daad over bloemen en planten te adviseren. U bent welkom in beide bloemenwinkels!

In twee winkels staan wij voor u klaar

Op Overdiep helpen we de voor de dagelijkse boodschappen winkelende klanten optimaal. Daar staan veel boeketten en opgemaakte stukjes kant en klaar. 

Klanten die wat uitgebreider in het centrum gaan shoppen en de telefonische vragen en orders die via internet bij ons gedaan worden, komen bij onze winkel op de Dijkstraat binnen. Daar hebben we de ruimte om dat allemaal te regelen en natuurlijk ook onze klanten mooie dingen te bieden. Hier stellen we boeketten samen en hebben bijvoorbeeld veel glaswerk in voorraad, aardewerk potten en woonaccessoires. Hier hebben we ook onze koelcel en kelder. 

Op de Dijkstraat is onze basis gevestigd, een heel uitgebreide basis.”

Anne-Wietse Hofstee