Particulier

Het bloemenabonnement verrast keer op keer

Kent u dat? Iemand is jarig maar ‘heeft alles al’. Daar komt vanaf vandaag verandering in want een bloemenabonnement hebben ze vast nog niet! Verras uw geliefde, opa, oma of die aardige mantelzorger of oppas met een bloemenabonnement.


Maar ook bij het behalen van dat belangrijke examen kan het leuk zijn om een vrolijk gekleurd bloemenabonnement cadeau te doen. In alle gevallen laat u weten dat u de persoon waardeert en in het zonnetje zet. Met zo’n mooi bloemenabonnement van De Zwaan Bloemen & Decoratie.


Het werkt het bloemenabonnement?

U overlegt met ons voor welk bedrag u een bloemenabonnement cadeau wilt doen en samen bekijken we hoe vaak er daarvoor een bloemetje bezorgd kan worden. 1 x per week? 1X in de maand? Het kan allemaal. De bloemen laten afhalen kan natuurlijk ook, er zijn dan geen bezorgkosten en u kunt vaker een bloemetje geven in uw bloemenabonnement.


Abonnementen in alle soorten

Een bloemenabonnement is mogelijk in allerlei vormen. Boeketten komen het meeste voor, die zijn extra feestelijk en kunnen op verschillende manieren worden samengesteld. Klein, groot, los, compact, rekening houdend met het seizoen, met veel kleur… Maar een abonnement waarin u bijvoorbeeld een mooie plant wilt geven per kwartaal kan ook!

Wat u ook kiest, de bloemen of planten die u geeft in het abonnement zijn altijd van topkwaliteit! Overleg met ons en vraag naar de mogelijkheden!